Budajenő Község Önkormányzat képviselő-testülete 2017. november 23-án 17 órai kezdettel tartja soron következő ülését.

Az ülés meghívója és az előterjesztések ide kattintva olvashatóak.

________________________


A Depónia Nonprofit Kft. ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy elektronikai hulladékgyűjtést szervez az alábbiak szerint: 

Időpont: 2017. 11. 18. (9-12 óra között) 
Helyszín: Budajenő, Patak utcai parkoló

________________________


Az Önkormányzat a központi támogatás függvényében évente egyszeri, természetbeni szociális célú tűzifa támogatást nyújt azon szociálisan rászoruló személyek részére, aki a támogatás megítélésének napján a településen bejelentett állandó lakóhellyel rendelkeznek és életvitelszerűen a településen is élnek.

________________________


Tisztelt Budajenői Polgárok! 

A Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi Rendelet lakossági megvitatására 2017. november 6-án 18.00 órakor, a Hagyományőrzők Házában (2093 Budajenő, Fő utca 18.) kerül sor.
A tervezet honlapon és a hivatalban történő közzétételének napja: 2017. október 28. Észrevételek és javaslatok benyújtásának határideje 2017. november 14., papír alapon(személyesen, postai úton) a Budajenői Közös Önkormányzati Hivatal 2093 Budajenő, Fő u. 1-3. címre megküldve.
Nagy tisztelettel várjuk a helyi lakosokat a lakossági fórumra, ahol bemutatásra kerül a Településképi Arculati Kézikönyv és a Rendelet!

Tisztelettel: Budai István, polgármester

A hirdetmény mellékletei:


LETÖLTHETŐ TERVEZET

VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

A lakossági fórumon bemutatott, az ott elhangzott észrevételek alapján kiegészített tervezetek:

TAK

RENDELET

________________________


Budajenő Község Önkormányzata pénzügyi státuszba szakképzett jelentkezők pályázatát várja.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

________________________


Továbbra is határozatlan idejű, közszolgálati jogviszonyba adóügyi ügyintézőt keres Tök Község Önkormányzata. A pályázat részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

________________________


Budajenő Község Önkormányzata tisztelettel hívja és várja kedves vendégeit a szeptember 16-án megrendezésre kerülő szüret és borünnepére.

Kiállításmegnyitó szeptember 15-én a Magtárban.

Szüreti program-plakát.

Szeptember 16-i részletes program.

Útlezárás-forgalomelterelés rajz.

Az útlezárás részletes ismertetője.

 

________________________


Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy az önkormányzatunk tulajdonban lévő ivóvíz víziközmű rendszer tulajdonjoga, a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. tv. és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. rendelkezései alapján - 2017. július 1-jén a törvény erejénél fogva, térítésmentesen a Magyar Államra száll.

________________________


BUDAJENŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA TISZTELETTEL MEGHÍVJA ÉS VÁRJA ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT A BUDAJENŐI FALUNAP ÉS BÚCSÚ ALKALMÁBÓL MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ RENDEZVÉNYSOROZATRA. részletek

________________________


Tisztelt Lakók!

2017. május 27-én szombaton 10 órától kerül sor az I. Futajenő családi futónapra. Ennek során a futók mind egyéni, mind váltóversenyek során mérik össze erejüket. A különféle távok eltérő útvonalakon haladnak, melyek az alábbi utcákat érintik: Sport utca - Akácfa utca - Rozmaring utca - Bodza utca - erdei útvonal - Hosszúföldek utca - Szőlőskert utca - Sport utca.

A versenyek terv szerint 10 órakor kezdődnek, és megközelítőleg 12 órakor érnek véget.

Kérjük az érintett utcaszakaszok lakóit, hogy különösen a gépjárműközlekedés során legyenek figyelemmel a nagy létszámú futóra! A futók között sok lesz a gyermek, kérjük ennek fokozott figyelembe vételét!

Az esetleges kellemetlenségek miatt szíves türelmüket kérjük!

Kérdéseikkel az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésükre: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Köszönettel:
a szervezők

________________________