Az igazgatási ügyintéző munkakörre kiírt pályázat részleteiről itt olvashatnak.

________________________


Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a 2018. évi települési hulladéknaptár honlapunkon az alábbi linken érhető el:

http://www.budajeno.hu/images/dokumentumok/dokumentumtar/Hulladeknaptar%202018.pdf

 

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Budajenő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2017.(IV.28.) önkormányzati rendeletében szabályozottak szerint a Budajenői Közös Önkormányzati Hivatalban a téli igazgatási szünet

2017. december 18. napjától - 2017. december 29. napjáig tart.

(Az első ügyfélfogadási nap 2018. január 2., kedd)

________________________


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. december 21-én, csütörtökön az orvosi rendelés 15:00 - 17:00 óráig tart. Szíves megértésüket köszönjük!

________________________


A díszes gyertyák és a könnyen meggyulladó ünnepi dekorációk miatt ebben az időszakban minden évben megemelkedik a lakástüzek száma. A megelőzés jegyében közzétesszük az érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség felhívását.

Lakossági tájékoztató

________________________


A kihirdetett helyi építési szabályzat elírás javítása állami főépítészi eljárásban.

Tisztelt Partnereink!

Budajenő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a helyi építési szabályzatról szóló 12/2017.(X.27.) önkormányzati rendelete (továbbiakban HÉSZ) 2017. november 26-án lép hatályba. A rendelet 32.§ (3) és (4) bekezdések szövegezése elírást tartalmaznak, emiatt szükségessé javításuk, állami főépítési eljárásban történő módosítással.

Budajenő Község Önkormányzat Képviselő-testületének partnerségi egyeztetés szabályiról szóló 3/2017.(II.10.) önkormányzati rendeletében meghatározottak szerint ezúton közzéteszem a rendelet módosítás tervezetét partnerségi egyeztetés céljából.

Az észrevételek benyújtási határideje: december 4. hétfő.

A beadás történhet személyesen a Budajenői Közös Önkormányzati Hivatal titkárságán (2093 Budajenő, Fő utca 1-3), vagy elektronikus levélként, a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre megküldve.

Kérem Partnereinket, hogy a tervezettel kapcsolatos észrevételeket tegyék meg a megadott határidőn belül.

Tisztelettel:

Budai István

polgármester

VÉLEMÉNYEZÉSRE BOCSÁTOTT TERVEZET

________________________


Budajenő Község Önkormányzata tisztelettel hívja és várja kedves vendégeit a szeptember 16-án megrendezésre kerülő szüret és borünnepére.

Kiállításmegnyitó szeptember 15-én a Magtárban.

Szüreti program-plakát.

Szeptember 16-i részletes program.

Útlezárás-forgalomelterelés rajz.

Az útlezárás részletes ismertetője.

 

________________________


Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy az önkormányzatunk tulajdonban lévő ivóvíz víziközmű rendszer tulajdonjoga, a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. tv. és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. rendelkezései alapján - 2017. július 1-jén a törvény erejénél fogva, térítésmentesen a Magyar Államra száll.

________________________


BUDAJENŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA TISZTELETTEL MEGHÍVJA ÉS VÁRJA ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT A BUDAJENŐI FALUNAP ÉS BÚCSÚ ALKALMÁBÓL MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ RENDEZVÉNYSOROZATRA. részletek

________________________


Tisztelt Lakók!

2017. május 27-én szombaton 10 órától kerül sor az I. Futajenő családi futónapra. Ennek során a futók mind egyéni, mind váltóversenyek során mérik össze erejüket. A különféle távok eltérő útvonalakon haladnak, melyek az alábbi utcákat érintik: Sport utca - Akácfa utca - Rozmaring utca - Bodza utca - erdei útvonal - Hosszúföldek utca - Szőlőskert utca - Sport utca.

A versenyek terv szerint 10 órakor kezdődnek, és megközelítőleg 12 órakor érnek véget.

Kérjük az érintett utcaszakaszok lakóit, hogy különösen a gépjárműközlekedés során legyenek figyelemmel a nagy létszámú futóra! A futók között sok lesz a gyermek, kérjük ennek fokozott figyelembe vételét!

Az esetleges kellemetlenségek miatt szíves türelmüket kérjük!

Kérdéseikkel az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésükre: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Köszönettel:
a szervezők

________________________