Tisztelt Budajenői Lakosok!

Kedves Vendégek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budajenői Szüret és Borünnep rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében 2019. szeptember 21-én 7:00 órától 24:00 óráig forgalomkorlátozásra kerül sor a község területén, az ideiglenes forgalomterelési helyszínrajzon ábrázoltak szerint.

A települési átmenő forgalom a Patak utca – Sport utca - Szőlőskert út -Templomvölgy út védett útvonalon bonyolódik, kivéve az autóbusz forgalmat, amely a korábbi évekhez hasonlóan a Fő tér - Fő utca - Magtár utca útvonalra lesz terelve. Az ideiglenes megállók a Fő téren, és a Magtár utcában lesznek.

A belső utak forgalmi rendje is változik.

A Kossuth Lajos utcától északra lakók a Patak utca, illetve a körforgalom felől közelíthetik meg ingatlanjaikat. Átmenetileg

-        elbontásra kerül a Szőlőhegyi és Szőlőskert utak találkozásánál a Szőlődomb II. lakóterületet elválasztó útzár;

-        az Ady Endre utcában az Óvoda köz és Szőlő köz közti szakaszon is megengedett lesz a kétirányú forgalom;

-        a településközpont elkerülésére kötelező haladási irányt jelző táblák kerülnek kihelyezésre

A Kossuth Lajos utcában teljes útlezárásra kerül sor a Petőfi Sándor utcától a Fő térig terjedő szakaszon, valamint a Táncsics utcában. Ezen a szakaszon a rendezvény ideje alatt a célforgalom sem engedélyezett.

A Kossuth Lajos utcától délre lakók közül

-        a Dombtető és Pátyi utcai lakosok kizárólag a Fő tér - Pátyi utca útvonalat használhatják;

-        a Fő utcai lakosok (kizárólag az ott lakók) a Fő tér felől közelíthetik meg ingatlanjaikat;

-        a Szitakötő és Nádas utcai lakók részére megengedett lesz a célforgalom a Magtár utca 1. (volt Tüzép) felőli irányból.

Kérjük a Tisztelt Lakókat, hogy a korlátozásokról a már ismert látogatóikat (vendég, futárszolgálat stb.) is tájékoztassák, és kérjük, hogy erre a napra ne tervezzenek a lezárt útvonalra áruszállítást, költöztetést stb.

Kérjük és előre köszönjük a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében megértő együttműködésüket!

Budajenő Község Önkormányzata

További hirdetmények

Lap teteje